– VS1 speelt sterren van de hemel in Vlissingen

Vlissingen, zaterdag 13 april – Met lood in onze schoenen zijn we met een volledig team en een andere coach (Peter Ackermans, vader van Nicki) afgereisd naar Verweggiestan. Een blik op de vorige, verloren wedstrijd beloofde niet veel goeds.

In de gymzaal verliep de warming-up goed en de sfeer zat er onderling ook goed in! Onze trouwe supporters uit Vlissingen zaten op de tribune en ook vandaag hadden ze hun gouden keeltjes gesmeerd. Dat beloofde wel veel goeds! 

De wedstrijd begon tegen alle verwachtingen in sterk in ons voordeel. Aanvallen liepen zoals ze moesten lopen en onze schoten vielen allemaal! We sloten het eerste kwart dan ook af met een voordeel van 14-20. Dit zetten we in het tweede kwart voort en we gingen rusten met 10 punten voorsprong.

Veel woorden hoeven we verder aan deze wedstrijd niet vuil te maken; we kunnen de conclusie trekken dat we de sterren van de hemel hebben gespeeld en erg goed waren. Wisseling van de coach laten we maar zeggen! 😉

Ondanks dat we het vierde kwart afsloten met 18 punten, bleven we tot de laatste seconde hard werken en de juiste dingen doen. Het harde werken werd beloond en we gingen joelend de kleedkamer in: op naar de gouden bogen!: 64-82 winst.

Vrijdag 10 mei speelt Vrouwen Senioren 1 van JRC de laatste wedstrijd van het seizoen. In Nuenen wacht dan de puntloze rode-lantaarndrager Achilles ’71.

Comments

comments