– Uitglijder voor VS1 in Bakel, ondanks haarlak

Bakel, 2 februari 2019 – Deze zaterdag stond de derde confrontatie met Yellow Sox op het programma. De eerste twee wedstrijden werden steeds met klein verschil beslist. Beide teams wonnen een keer. Het zou in Bakel dus wel weer eens een close wedstrijd kunnen worden, maar dat werd het dus niet.

Er zijn van die dagen dat niets lukt, elke bal verkeerd valt en waar je kunt blijven schieten wat je wilt, je medespeelsters je verkeerd begrijpen en waar je tegenstanders alles goed doen. Zo’n dag werd het voor de dames uit Boxtel.

Buiten de Yellow Sox had ook het veld code geel gekregen, iedereen aan onze kant had moeite op de been te blijven. In de time-out werd er zelfs haarlak op de zolen van de schoenen gespoten, maar het was gewoon one of those days. Na vier minuten hadden we pas de eerste scorepoging en toen stond het al 10-0 voor de uitstekend spelende Bakelse dames. Die speelden naar eigen zeggen hun beste wedstrijd van het seizoen en hadden mooie scores van dichtbij en van afstand.

JRC speelde juist de minste wedstrijd van het seizoen en niemand was in staat om iets te forceren en om het tij te keren. Hier gaan we in de komende tijd wel aan werken: ook als we slecht spelen, moeten we niet zo ver in niveau naar beneden gaan. Eindstand 68-42.

Topscore: Mariëlle 14 punten. Vrije worpen 8 uit 19.

Komende zondag, 10 februari, ontvangen we Tantalus uit Eindhoven. Hier hebben we de kans iets recht te zetten en aan te tonen dat de vorige wedstrijd een incident was. Dit duel is om 15.00 uur in De Braken, op de zijtribunes zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Comments

comments