– FF voorstellen VS1: Kim Latten

Naam: Kim Latten

Team: JRC Vrouwen Senioren 1

Positie: center

Waar heb je gespeeld: bij Black Eagles in Rosmalen, nu voor het tweede jaar hier.

Getraind: Black Eagles Meisjes U12 en Meisjes U10

Relatie: geen

Werk/studie: leerkracht groep 6/7

Favoriet basketbalteam: VU12 Black Eagles (sorry)

Favoriete basketbalspeler: Edwin Stoetzer

Favoriete boek: sorry, maar als juf toch echt Mathilda.

Favoriete tv-serie: —

Favoriete film: Bridget Jones films

Favoriete artiest: Marrie & Kim in the car

Favoriete vakantieland: Ecuador

Favoriet gerecht: zelfgemaakte lasagne van mijn moeder

Andere hobby’s: shoppen, op stap met mijn vrienden, reizen.

Wat vind je leuk aan JRC: de sfeer en de feestjes natuurlijk.

Wat wil je verder nog kwijt: niks eigenlijk …

De vraag van Lorraine aan mij: Kim, wat is eigenlijk jouw favoriete mop?
Antwoord: Deze mop is leuker in het echt en terwijl je het leest moet je even meedoen. Het is wel mijn favoriet: Ik heb een vakantie geboekt naar Zicht, ken je dat?? (Nu zou je dus zeggen: ‘Nee dat ken ik niet’.) Nou, ik was de krant aan het lezen en toen zag ik staan: Lekker weer in zicht. Dus ja, ik dacht meteen boeken!!

Wie stelt zich volgende keer ff voor en wat wil je deze persoon vragen?: De volgende keer stelt Maureen zich ff voor. Mijn vraag aan Maureen: Als je moet kiezen, je dilemma op donderdag: Je moet Vader Jacob zingen om je telefoon te ontgrendelen of je moet altijd op je kont, tree voor tree, van de trap af.

Comments

comments