– Recreatief damesteam zoekt nieuwe speelsters

Boxtel, 5 februai 2018 – Elke donderdagavond basketbalt een gezellige en fanatieke groep dames (leeftijd 35+) in de sportzaal van het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. De speelsters komen over het algemeen uit Boxtel en Vught. Ze trainen anderhalf uur (van 20.30 tot 22.00 uur) maar spelen ook regelmatig een wedstrijdje in de regionale recreantencompetitie.

Het team is op zoek naar nieuwe speelsters, die het leuk vinden om weer eens lekker te gaan ballen. Heb jij gebasketbald en wil je de draad weer oppakken? Of lijkt het je gewoon een leuke sport om eens nader kennis mee te maken: dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken of, liever nog, mee te trainen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Claessens, via telefoonnummer 06-53549346. Kijk ook op de teampagina.

Comments

comments