– Sponsorkliks

Geachte leden,

JRC is aangesloten bij Sponsorkliks. Dit is een website die verenigingen verbindt met webshops.

Hieronder zie je een link naar deze website. Mochten jullie in de toekomst ooit iets online bestellen, of het nu kleren zijn of vakanties of inkt et cetera, klik dan op deze link. Als je hierop klikt ga je naar onze site van Sponsorkliks. Zoek hier of de webshop waar je iets wilt bestellen er tussen staat en klik erop. Je gaat dan gewoon naar de webshop van je keuze. Als je op deze manier je bestelling doet kost het jullie niks extra maar ontvangt JRC een commissie over deze bestelling.

http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3658

Rechtsboven op de JRC-site staat ook de link naar deze site. JRC heeft op deze manier al extra inkomsten verkregen.

Stuur deze link ook door naar de vrienden, familie, kennissen en collega’s en laat ze via deze link hun online bestellingen doen. Nogmaals het kost niks extra en JRC ontvangt op deze manier een leuke commissie.

Met vriendelijke groet,

Coen van der Meijden
Secretaris JRC Boxtel

Comments

comments